AUDI e-bike

Audi e-bike Wörthersee

The Audi e-bike Wörthersee is a high-performance sports machine for sporty people. Its design reflects the concentrated dynamism of the brand, with CFRP playing a major role in its ultra-lightweight design principle.
The changed role that the car will adopt in the mobility of tomorrow is creating space in the world’s major cities for new means of transport – for lean, lightweight and efficient vehicles with two, three or four wheels, for e-pedelecs, e-skateboards, e-trikes or even e-quads. Audi designers are picking up on this trend and transferring it into the brand’s progressive design language.

OFFICIAL: https://www.audi-technology-portal.de/en/mobility-for-the-future/audi-future-lab-mobility_en/audi-urban-future_en/audi-e-bike-woerthersee_en

Az egyelőre Audi E-Bike Wörthersee néven futó elektromos bringa nem nélkülözi az űrtechnológiás elemeket sem, és nem mellesleg teljes egészében a német gyártó saját tervei alapján készült, a 26”-os kerekek mellett a váz és a nyereg is erősen elüt az eddigi típusoktól, így az egyedi design várhatóan tovább emeli majd a cég imázsát. A bicikli vázában egy integrált számítógép bújik meg, ami a jármű összes komponenséről gyűjti az infót, érintőképernyőjén pedig minden fontosabb adat leolvasható, többek között a lítium-ionos akkumulátor töltöttségi szintje, ami mindössze két és fél óra alatt újratölthető, így meg se kottyan neki egy 50-70 kilométeres táv egyhuzamban.

Teljes cikk / Full article: https://www.pto.hu/csucstechnologias-e-bike-az-auditol/

Többet itt / For more: https://autopult.hu/magazin/ket-kereken-az-audi-250-nm-rel-egyensulyoz-az-e-bike.html

Sign In or Register to comment.